Վերջին թարմացումը՝ 3 հոկտեմբերի 2026 թ.
Ջնջել ձեր Upgram հաշիվը
Կարող եք ցանկացած պահի ինքներդ ջնջել ձեր հաշիվը՝ հավելվածից կամ այս կայքից։ Ջնջումը կատարվում է անմիջապես և անդառնալի է։
Ինչպես ջնջել
- Upgram հավելվածում՝ բացեք ձեր պրոֆիլը, ապա ԿարգավորումներՕգնություն և աջակցությունՋնջել հաշիվը և հաստատեք։
- Վեբում՝ մուտք գործեք, ապա անցեք ԿարգավորումներՋնջել հաշիվը և հաստատեք։
- Կամ գրեք [email protected] հասցեին այն էլ. հասցեից, որով մուտք եք գործում, և մենք կջնջենք այն ձեր փոխարեն։
Ինչ է ջնջվում
- Ձեր պրոֆիլը՝ անունը, օգտանունը, կենսագրությունը և մուտքի տվյալները։
- Ձեր հետևորդները և նրանք, ում հետևում եք, ձեր հավանումներն ու արգելափակումները։
- Ձեր ուսման առաջընթացը, թեստերի փորձերը և դիտումների պատմությունը։
- Ձեր ծանուցումները, push ծանուցումների համար գրանցված սարքերը և չատի հաշիվը (ձեր անձնական զրույցները փակվում են)։
- Ձեր գրանցված դասընթացների հասանելիությունը։
Ինչ է մնում՝ առանց ձեր անվան
- Ձեր հրապարակած տեսանյութերը, կարճ տեսանյութերը և դասընթացները, ինչպես նաև ձեր մեկնաբանություններն ու կարծիքները մնում են Upgram-ում՝ առանց անվան։
- Ձեր ստացած վկայականներն այլևս կապված չեն լինում ձեզ հետ։
Եթե ցանկանում եք, որ հրապարակված բովանդակությունը նույնպես հեռացվի, ջնջեք այն հավելվածից նախքան հաշիվը ջնջելը կամ գրեք [email protected] հասցեին։
Երբ չենք կարող անմիջապես ջնջել
- Վճարումների գրառումներ ունեցող դասախոսի հաշիվը հնարավոր չէ ջնջել հավելվածից կամ վեբից։ Գրեք մեզ, և մենք կփակենք այն ձեր փոխարեն։
- Քանի դեռ դասընթացի գնումը մշակվում է, սպասեք դրա ավարտին և նորից փորձեք։